Nova campanya de Radars per donar suport a les persones grans
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 AGOST 2020

L'equip de Radars ha iniciat una nova acciˇ centrada en que les persones grans que estiguin o se sentin soles es puguin adherir al projecte. D'aquesta manera, aquestes persones podran rebre suport i seguiment per poder prevenir situacions de risc.

AixÝ, els voluntaris de Radars s'adrešaran als comeršos per recordar-los en quŔ consisteix la iniciativa, alhora que es penjaran cartells i se'n farÓ difusiˇ a travÚs dels canals municipals habituals.

D'aquesta manera, i amb el lema Ara Radars mÚs que mai! es vol donar un nou impuls al projecte, que tÚ per objectiu prevenir les situacions de risc en aquelles persones grans que viuen i se senten soles.  El funcionament d'aquesta iniciativa es basa en una xarxa en la qual hi intervenen l'entorn de les persones grans, com ara ve´ns, ve´nes i comerciants, especialment les farmÓcies, i compta amb el suport de voluntariat, entitats socials i professionals. Entre tots s'organitzen per vetllar per les persones grans del municipi i reduir-ne el risc d'a´llament, fent-ne un seguiment continuat.

Les persones interessades a sumar-se al projecte Radars, tant si sˇn persones grans com si volen participar-hi formant part de la xarxa de suport , es poden adrešar a l'adreša radars@premiademar.cat o bÚ als telŔfons 93 741 74 04 o 649 944 207.

Projecte Radars

^