Escut de Premià de Mar
Durant el setembre, l'entrada serà gratuïta per a tots els visitants
Notes de Premsa
03 SETEMBRE 2020

El Museu de l'Estampació de Premià de Mar torna a obrir les portes aquest pròxim dissabte, dia 5 de setembre, després del tancament obligat per la pandèmia de la COVID-19. El Museu obrirà els caps de setmana i amb l'horari habitual, d'11 a 14 h.

En una primera fase, el públic podrà visitar l'exposició permanent i s'hi reprendran les visites guiades els dissabtes. Cal destacar que, amb l'objectiu d'acostar a les instal·lacions el nombre més gran de visitants, durant el mes de setembre l'entrada al Museu de l'Estampació serà gratuïta per a tothom. En l'actualitat, només ho és pels residents a Premià de Mar.

La reobertura es fa observant totes les mesures de seguretat sanitària implementades per la Generalitat a tots els museus de Catalunya, per la qual cosa els visitants del Museu hi trobaran gel hidroalcohòlic i se'ls prendrà la temperatura a l'entrada. D'altra banda, serà obligatori l'ús de mascaretes i mantenir la distància de seguretat en el decurs de les visites.

És previst que l'octubre el Museu de l'Estampació reprengui les activitats habituals dels caps de setmana, com ara els tallers, i les visites escolars, i s'hi faci la primera exposició temporal. Aquesta durà per títol SPICA 2030 (Sustainable Planned Innovative Community for A shoreline), promoguda i comissariada pel premianenc Robert Pous, i que estarà orientada a la pedagogia de tecnologies ecològiques i sostenibles.