El Museu de l'Estampaciˇ reobre dissabte vinent, dia 5 de setembre
Durant el setembre, l'entrada serÓ gratu´ta per a tots els visitants
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 SETEMBRE 2020

El Museu de l'Estampaciˇ de PremiÓ de Mar torna a obrir les portes aquest pr˛xim dissabte, dia 5 de setembre, desprÚs del tancament obligat per la pandŔmia de la COVID-19. El Museu obrirÓ els caps de setmana i amb l'horari habitual, d'11 a 14 h.

En una primera fase, el p˙blic podrÓ visitar l'exposiciˇ permanent i s'hi reprendran les visites guiades els dissabtes. Cal destacar que, amb l'objectiu d'acostar a les instalĚlacions el nombre mÚs gran de visitants, durant el mes de setembre l'entrada al Museu de l'Estampaciˇ serÓ gratu´ta per a tothom. En l'actualitat, nomÚs ho Ús pels residents a PremiÓ de Mar.

La reobertura es fa observant totes les mesures de seguretat sanitÓria implementades per la Generalitat a tots els museus de Catalunya, per la qual cosa els visitants del Museu hi trobaran gel hidroalcoh˛lic i se'ls prendrÓ la temperatura a l'entrada. D'altra banda, serÓ obligatori l'˙s de mascaretes i mantenir la distÓncia de seguretat en el decurs de les visites.

╔s previst que l'octubre el Museu de l'Estampaciˇ reprengui les activitats habituals dels caps de setmana, com ara els tallers, i les visites escolars, i s'hi faci la primera exposiciˇ temporal. Aquesta durÓ per tÝtol SPICA 2030 (Sustainable Planned Innovative Community for A shoreline), promoguda i comissariada pel premianenc Robert Pous, i que estarÓ orientada a la pedagogia de tecnologies ecol˛giques i sostenibles.

^