Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
03 SETEMBRE 2020

Aquest matí ha tingut lloc una reunió entre el CAP de Premià de Mar, la comunitat educativa de la vila -amb presència dels centres escolars i les respectives AFAs-, i l'Ajuntament. L'objectiu de la reunió, que s'ha fet de forma telemàtica, era informar sobre els protocols a seguir respecte a la COVID-19 en aquest començament de curs, així com consensuar la manera d'encarar la campanya de vacunació.

En la reunió hi han participat, per part de l'Ajuntament, l'alcalde accidental, David Gutiérrez, la regidora de Salut, Pilar Guardeño i el regidor d'Ensenyament, Rafa Navarro. Per part del CAP hi eren l'adjunta a la Direcció de l'Equip d'Atenció Primària de Premià de Mar, Imma Morales,  i la infermera de pediatria de l'ambulatori, Lídia Orteu. Totes dues professionals han estat les encarregades d'informar a la comunitat educativa dels protocols de seguretat i salut a seguir dutant aquest curs, així com de la proposta de calendari i espais de vacunacions habituals.

En la reunió també s'ha acordat que el CAP posarà a disposició dels centres escolars el contacte d'una infermera de referència per comunicar immediatament qualsevol cas possible de COVID-19.

Cal afegir d'altra banda que el CAP i l'Ajuntament estan treballant conjuntament per organitzar un operatiu excepcional que permeti fer la vacunació de prop de 800 alumnes premianencs durant el present mes de setembre.