Reuniˇ entre l'Ajuntament, responsables sanitaris i comunitat educativa per tractar sobre l'inici de curs en situaciˇ de pandŔmia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
03 SETEMBRE 2020

Aquest matÝ ha tingut lloc una reuniˇ entre el CAP de PremiÓ de Mar, la comunitat educativa de la vila -amb presŔncia dels centres escolars i les respectives AFAs-, i l'Ajuntament. L'objectiu de la reuniˇ, que s'ha fet de forma telemÓtica, era informar sobre els protocols a seguir respecte a la COVID-19 en aquest comenšament de curs, aixÝ com consensuar la manera d'encarar la campanya de vacunaciˇ.

En la reuniˇ hi han participat, per part de l'Ajuntament, l'alcalde accidental, David GutiÚrrez, la regidora de Salut, Pilar Guarde˝o i el regidor d'Ensenyament, Rafa Navarro. Per part del CAP hi eren l'adjunta a la Direcciˇ de l'Equip d'Atenciˇ PrimÓria de PremiÓ de Mar, Imma Morales,  i la infermera de pediatria de l'ambulatori, LÝdia Orteu. Totes dues professionals han estat les encarregades d'informar a la comunitat educativa dels protocols de seguretat i salut a seguir dutant aquest curs, aixÝ com de la proposta de calendari i espais de vacunacions habituals.

En la reuniˇ tambÚ s'ha acordat que el CAP posarÓ a disposiciˇ dels centres escolars el contacte d'una infermera de referŔncia per comunicar immediatament qualsevol cas possible de COVID-19.

Cal afegir d'altra banda que el CAP i l'Ajuntament estan treballant conjuntament per organitzar un operatiu excepcional que permeti fer la vacunaciˇ de prop de 800 alumnes premianencs durant el present mes de setembre.

^