Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
02 OCTUBRE 2020

Aquest cap de setmana es reprenen els Patis oberts a les escoles La Liˇ, Sant Crist˛fol del carrer de N˙ria i Montserrat. A banda, l'escola Mar Nova tambÚ tindrÓ obert el seu pati. L'horari serÓ els dissabtes, diumenges i dies festius de 10.30 a 14 h i 16 a 19 h.

En aquest projecte, que es mantindrÓ al llarg del curs escolar, els nens, les nenes i els i les joves de la vila poden comptar amb un espai vigilat on practicar jocs o esports els dies festius i els caps de setmana.

Pr˛ximament, es podrÓ trobar material com pilotes o pales de tennis de taula per practicar esports. Com en cursos anteriors, hi haurÓ vigilÓncia als patis d'aquests tres centres.

La reobertura dels Patis oberts es fa seguint els protocols sanitaris per evitar possibles contagis de la COVID-19. AixÝ, serÓ obligatori l'˙s de la mascareta, excepte quan s'estigui practicant esports. TambÚ hi haurÓ limitaciˇ d'aforament i es prendrÓ la temperatura a l'entrada dels patis.

Cal recordar que durant el passat estiu el pati de l'escola La Liˇ va obrir diÓriament perquŔ els nens, les nenes i els i les joves de la vila disposessin d'un espai on practicar esports i jocs.