Tornen els Patis oberts els caps de setmana
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 OCTUBRE 2020

Aquest cap de setmana es reprenen els Patis oberts a les escoles La Lió, Sant Cristòfol del carrer de Núria i Montserrat. A banda, l'escola Mar Nova també tindrà obert el seu pati. L'horari serà els dissabtes, diumenges i dies festius de 10.30 a 14 h i 16 a 19 h.

En aquest projecte, que es mantindrà al llarg del curs escolar, els nens, les nenes i els i les joves de la vila poden comptar amb un espai vigilat on practicar jocs o esports els dies festius i els caps de setmana.

Pròximament, es podrà trobar material com pilotes o pales de tennis de taula per practicar esports. Com en cursos anteriors, hi haurà vigilància als patis d'aquests tres centres.

La reobertura dels Patis oberts es fa seguint els protocols sanitaris per evitar possibles contagis de la COVID-19. Així, serà obligatori l'ús de la mascareta, excepte quan s'estigui practicant esports. També hi haurà limitació d'aforament i es prendrà la temperatura a l'entrada dels patis.

Cal recordar que durant el passat estiu el pati de l'escola La Lió va obrir diàriament perquè els nens, les nenes i els i les joves de la vila disposessin d'un espai on practicar esports i jocs.

^