Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
02 OCTUBRE 2020

Dilluns vinent, dia 5 d'octubre, es reprendran les obres a la carretera BV-5024, la carretera de PremiÓ de Dalt.

En la fase de les obres que s'enceta dilluns es treballarÓ al tram de la travessera entre la rotonda que s'ha de construir al CamÝ del Mig i la Gran Via de LluÝs Companys. En aquest tram, de 580 metres de llargada, la carretera passarÓ a ser de direcciˇ ˙nica en sentit mar. S'ampliaran algunes voreres i es crearan noves places d'aparcament. L'objectiu Ús pacificar la carretera fins a convertir-la en un carrer mÚs de la vila.

Amb motiu de les obres, el lateral de la carretera que enllaša el carrer del Maresme amb el CamÝ del Mig passarÓ a ser de doble sentit, per la qual cosa s'hi prohibirÓ l'aparcament a ambdues bandes.

D'altra banda, la setmana del 12 d'octubre es tallarÓ la carretera al trÓnsit entre el CamÝ del Mig i la Gran Via de LluÝs Companys. Els carrers del Barri Banyeres i passatge Mirasol mantindran oberta la sortida a la carretera en sentit muntanya Fins al carrer del Maresme. El carrer d'Antoni GaudÝ, el que porta a l'escola Montserrat, podrÓ seguir travessant la carretera. Aquest carrer passa a ser de doble sentit en el tram comprŔs entre Sant Ferran i la carretera. La resta de carrers quedaran tallats en el punt on es troben amb la carretera.

Pel que fa als vianants, podran circular per les voreres d'ambdˇs costats, del carrer d'Antoni GaudÝ cap a mar i pel costat Matarˇ del carrer d'Antoni GaudÝ cap a muntanya i fins a l'accÚs al carrer Barri Banyeres.