Dilluns comencen les obres de la carretera de Premià de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 OCTUBRE 2020

Dilluns vinent, dia 5 d'octubre, es reprendran les obres a la carretera BV-5024, la carretera de Premià de Dalt.

En la fase de les obres que s'enceta dilluns es treballarà al tram de la travessera entre la rotonda que s'ha de construir al Camí del Mig i la Gran Via de Lluís Companys. En aquest tram, de 580 metres de llargada, la carretera passarà a ser de direcció única en sentit mar. S'ampliaran algunes voreres i es crearan noves places d'aparcament. L'objectiu és pacificar la carretera fins a convertir-la en un carrer més de la vila.

Amb motiu de les obres, el lateral de la carretera que enllaça el carrer del Maresme amb el Camí del Mig passarà a ser de doble sentit, per la qual cosa s'hi prohibirà l'aparcament a ambdues bandes.

D'altra banda, la setmana del 12 d'octubre es tallarà la carretera al trànsit entre el Camí del Mig i la Gran Via de Lluís Companys. Els carrers del Barri Banyeres i passatge Mirasol mantindran oberta la sortida a la carretera en sentit muntanya Fins al carrer del Maresme. El carrer d'Antoni Gaudí, el que porta a l'escola Montserrat, podrà seguir travessant la carretera. Aquest carrer passa a ser de doble sentit en el tram comprès entre Sant Ferran i la carretera. La resta de carrers quedaran tallats en el punt on es troben amb la carretera.

Pel que fa als vianants, podran circular per les voreres d'ambdós costats, del carrer d'Antoni Gaudí cap a mar i pel costat Mataró del carrer d'Antoni Gaudí cap a muntanya i fins a l'accés al carrer Barri Banyeres.

^