Escut de PremiÓ de Mar
El centre reobre tambÚ l'Órea infantil
Notes de Premsa
12 MARă 2021

A partir de dilluns vinent, 15 de marš, la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras amplia l'horari i obre de nou l'Órea infantil amb accÚs lliure a l'espai.

AixÝ, el nou horari de la Biblioteca serÓ:

  • Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15 a 20 h
  • Dimecres i dissabtes de 10 a 13.30 h

La sala infantil, per la seva part, tancarÓ a les 19.45 h.

Cal recordar que la Biblioteca MartÝ Rossellˇ i Lloveras va reobrir amb accÚs lliure a les sales, ˙s dels ordinadors, prÚstec sense cita prŔvia i accÚs al fons documental el passat 23 de novembre. Ara, l'equipament fa un pas mÚs en la normalitzaciˇ del seu funcionament amb l'ampliaciˇ de l'horari d'obertura al p˙blic i facilitant l'accÚs lliure a la sala infantil.

D'acord amb les mesures sanitÓries i de seguretat actuals, s'ha habilitat l'entrada i la sortida a la sala infantil en circuits diferenciats i s'ha limitat l'aforament a 30 persones i 3 ordinadors de consulta d'Internet d'˙s individual. No serÓ permŔs fer treballs en grup.

SerÓ obligatori l'˙s del gel hidroalcoh˛lic abans i desprÚs de consultar els llibres o de fer ˙s dels ordinadors. En tots els casos, cal que els infants vagin acompanyats d'un adult. L'˙s de la mascareta Ús obligatori a partir dels 6 anys.