La Biblioteca Martí Rosselló amplia horaris
El centre reobre també l'àrea infantil
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 MARç 2021

A partir de dilluns vinent, 15 de març, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras amplia l'horari i obre de nou l'àrea infantil amb accés lliure a l'espai.

Així, el nou horari de la Biblioteca serà:

  • Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15 a 20 h
  • Dimecres i dissabtes de 10 a 13.30 h

La sala infantil, per la seva part, tancarà a les 19.45 h.

Cal recordar que la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras va reobrir amb accés lliure a les sales, ús dels ordinadors, préstec sense cita prèvia i accés al fons documental el passat 23 de novembre. Ara, l'equipament fa un pas més en la normalització del seu funcionament amb l'ampliació de l'horari d'obertura al públic i facilitant l'accés lliure a la sala infantil.

D'acord amb les mesures sanitàries i de seguretat actuals, s'ha habilitat l'entrada i la sortida a la sala infantil en circuits diferenciats i s'ha limitat l'aforament a 30 persones i 3 ordinadors de consulta d'Internet d'ús individual. No serà permès fer treballs en grup.

Serà obligatori l'ús del gel hidroalcohòlic abans i després de consultar els llibres o de fer ús dels ordinadors. En tots els casos, cal que els infants vagin acompanyats d'un adult. L'ús de la mascareta és obligatori a partir dels 6 anys.

^