Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
19 MARç 2021

La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), ha posat en marxa la campanya Soc responsable d'identificació i esterilització d'animals domèstics, que arriba enguany a la seva desena edició.

La campanya vol conscienciar als propietaris d'animals domèstics perquè els identifiquin mitjançant el microxip, un tràmit d'obligat compliment que serveix per localitzar la mascota en cas de pèrdua. També destaca la importància que s'inscriguin en el cens municipal d'animals de companyia, un tràmit que pot fer-se en línia.

D'altra banda, la campanya Soc responsable incideix també en la importància de l'esterilització dels animals de companyia per mantenir el control de la població, minimitzant així els abandonaments, de manera que s'ajuda a disminuir l'arribada d'animals als refugis.

Els propietaris dels animals que vulguin participar en la campanya han d'inscriure's al web socresponsable.org. Des d'aquest web es pot rebre el codi que s'ha de presentar al veterinari, i consultar els preus màxims establerts per FAADA dins la campanya.

L'Ajuntament dona suport a aquesta campanya participant en la seva difusió.