Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
24 MARç 2021

Premià de Mar comptarà a partir del curs 2021-2022 amb un Suport Intensiu d'Escolarització Inclusiva (SIEI). El servei es trobarà a l'escola La Salle, que ha rebut aquesta setmana la confirmació de la notícia per part de Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

El SIEI és un servei àmpliament reclamat per la comunitat educativa premianenca i per entitats socials com l'associació NEENS, i suposa un pas més en la lluita contra la segregació escolar a Premià de Mar, ja que acollirà nens i nenes derivats per l'EAP de totes les escoles de la vila.

Aquesta era una de les demandes fetes per unanimitat durant la primera fase dels treballs del Mapa Escolar, aprovat la setmana passada.

Els suports intensius per a l'escolarització inclusiva (SIEI), abans USEE, són dotacions extraordinàries de professionals que s'incorporen a les plantilles d'escoles i instituts com a recursos intensius per atendre els i les alumnes amb necessitats educatives especials. El SIEI parteix de la inclusió dels i les alumnes i, per aquest motiu, el reforç es fa a l'aula ordinària.