El curs vinent, PremiÓ de Mar tindrÓ un Suport Intensiu d'Escolaritzaciˇ Inclusiva (SIEI)
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 MARă 2021

PremiÓ de Mar comptarÓ a partir del curs 2021-2022 amb un Suport Intensiu d'Escolaritzaciˇ Inclusiva (SIEI). El servei es trobarÓ a l'escola La Salle, que ha rebut aquesta setmana la confirmaciˇ de la notÝcia per part de Serveis Territorials d'Educaciˇ de la Generalitat de Catalunya.

El SIEI Ús un servei Ómpliament reclamat per la comunitat educativa premianenca i per entitats socials com l'associaciˇ NEENS, i suposa un pas mÚs en la lluita contra la segregaciˇ escolar a PremiÓ de Mar, ja que acollirÓ nens i nenes derivats per l'EAP de totes les escoles de la vila.

Aquesta era una de les demandes fetes per unanimitat durant la primera fase dels treballs del Mapa Escolar, aprovat la setmana passada.

Els suports intensius per a l'escolaritzaciˇ inclusiva (SIEI), abans USEE, sˇn dotacions extraordinÓries de professionals que s'incorporen a les plantilles d'escoles i instituts com a recursos intensius per atendre els i les alumnes amb necessitats educatives especials. El SIEI parteix de la inclusiˇ dels i les alumnes i, per aquest motiu, el reforš es fa a l'aula ordinÓria.

^