Escut de Premià de Mar
Coincidint amb el programa, s'han previst rutes guiades per la vila
Notes de Premsa
19 MAIG 2021

El pròxim dissabte, 22 de maig, de 12 a 14 h, el programa El vermut de Ràdio Flaixbac que dirigeix i presenta el periodista Llucià Ferrer es farà a la plaça dels Països Catalans de Premià de Mar. El programa és un xou en directe amb públic que cada setmana es fa des d'una població diferent del Principiat comptant amb convidats de la zona.

Considerant l'aparador que pot significar la presència de El vermut a la vila, des de l'Ajuntament s'han organitzat dues rutes guiades gratuïtes que mostraran als visitants els elements patrimonials més destacats de Premià de Mar, sempre amb la idea de donar suport als sectors del comerç i la restauració locals.

Les rutes, amb el nom de Vols conèixer millor Premià de Mar?, es faran a les 9.15 i a les 11 h i passaran per l'escola de la Lió, la plaça Nova i la Font del Cargol, l'escola Assís, l'edifici de l'Amistat, el carrer de Sant Antoni, l'edifici de Can Roura, el teatre del Patronat, l'antic Ajuntament, l'església de Sant Cristòfol, Ca la Xalma, i les masies de Can Manent i de Can Batlle abans d'acabar al Museu de l'Estampació. Un cop en aquest equipament, els visitants podran accedir a les instal·lacions pagant el preu de l'entrada de 3 €. Cal recordar, però, que els premianencs i les premianenques poden entrar gratuïtament al Museu.

Durant les rutes s'observaran totes les mesures sanitàries per evitar possibles contagis de la COVID-19, entre elles la limitació de participants que no podran ser més de 15 en cada una d'elles.

Per participar de les rutes guiades caldrà inscriure's prèviament als formularis que es poden trobar al web municipal.

Ruta de les 9.15 h
Ruta de les 11 h

Rutes pel patrimoni de Premià de Mar