Treball, comerç, consum
Portada Treball, Comerç, Consum i Ocupació Promoció de la Ciutat
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Promoció de la Ciutat
El Premià obert al mar

Premià de Mar manté des dels seus origens una intensa relació amb l´àmbit marí. La llegenda explica que va ser un pescador, Cristòfol, qui va aixecar la primera barraca arran de costa, posant la llavor del que avui és Premià de Mar. Aquest vincle entre terra i mar és present en tots el racons del municipi, des de les cases de cós, una mostra de l'arquitectura tradicional de Premià de Mar, fins a esdeveniments de l'agenda local, com la Festa Major que, cada juliol, escenifica la invasió pirata. Durant uns dies, mentre els corsaris dominen els carrer de Premià, la festa i la disbauxa són la nota predominant.

.

Un passeig pel patrimoni històric i cultural

Qui s'estimi més una visita pausada, pot fer una passejada entre els diferents punts que conformen el patrimoni històric cultural de Premià de Mar. Un seguit d'immobles, que ajuden a fer-se una idea de quina ha estat l'evolució del municipi al llarg dels segles. Així doncs, es pot començar la visita per les restes Romanes de Can Ferrerons, (datada al segle I a.C. i encara en periode de musealització) per tot seguit fer un salt en el temps i traslladar-se fins a una de les  joies de l'arquitectura industrial, La Lió, la primera fàbrica a tot l'estat en implantar l'estampat a la lionesa. Per conéixer a fons la història de l'estampació textil, el millor però és acostar-se fins al Museu de l'Estampació, situat al recinte de la Fàbrica del Gas.

.

Pol comercial i cultural

Premià de Mar és un dels principals pols d'atracció comercial del Baix Maresme. Fins a 500 botigues es reparteixen en eixos comercials com la Gran Via, Jacint Verdaguer o el carrer de la Mercè, on s'hi pot trobar de tot i per a tot. Aquesta vocació comercial es posa més de relleu diurant la celebració de jornades i fires com la Shopping Night i el Christmas Shopping Day, que omplen els carrers i places d'activitats per a tots els gustos. Després de les compres, es pot completar la jornada amb una visita al Centre l'Amistat o al Patronat Cultural, on s'hi exhibeix cinema i teatre de qualitat.

.

+informació:

RESPONSABLES

PolíticDavid Gutiérrez

Cap d´Àrea:Oriol Carvajal

+ INFORMACIÓ

Adreça: Joan XXIII, 2 (antiga fàbrica del Gas)
Telèfon: 93 741 74 01 ext. 2000
Correu-e: promocio@premiademar.cat
Horari d'atenció: dl a dv de 9:00 h. A 14 h.

Bústia ciutadana

Destaquem:
 
Visita delegació d'empresàries xineses
Aquest matí, ha visitat Premià de Mar una delegació d'empresàries xineses de l'Associación de Amistad Unidade Mujeres Chinas de España. L'objectiu de la visita era conèixer les possibilitats comercials i turístiques de la vila de cara a possibles inversions.Més informació...
Suport de selfie a la plaça dels Països Catalans
Aquests dies s'han acabat d'instal·lar a diversos punts de la vila un seguit de suports on veïnat i visitants poden situar els seus telèfons intel·ligents per fer-se selfies.Més informació...
×  
Museu Romà de Premià de Mar Museu Romà de Premià de Mar
 
^