Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
04 JUNY 2021

L'Ajuntament ha formalitzat la seva voluntat de col·laborar amb l’Ateneu Cooperatiu del Maresme (Coop Maresme) amb l'objectiu de difondre l'Economia Social i Solidària entre la ciutadania a través d'activitats centrades en les necessitats detectades.

El compromís adoptat per l'Ajuntament es concreta en impulsar o col·laborar en accions que permetin donar visualització a la importància de l'Economia Social i Solidària i a impulsar activitats per al seu foment adreçades a diferents col·lectius.

Coop Maresme forma part de la xarxa d'Ateneus Cooperatius, que vetlla per identificar les necessitats i les oportunitats de l'economia social i cooperativa (ESC) arreu del territori. Les seves accions se centren en dinamitzar les iniciatives i les potencialitats de l'ESC per crear riquesa i ocupació estable i de qualitat, amb una oferta de serveis adreçats a persones emprenedores, empreses i entitats, entre d'altres. L'objectiu de Coop Maresme és construir un model socioeconòmic basat en els principis del cooperativisme i en la col·lectivitat autoorganitzada per garantir una societat justa i solidària.

El 1r Tinent d'Alcalde i Regidor de Comerç, Empresa i Ocupació, David Gutiérrez, destaca la importància de la col·laboració en tots els àmbits, també en el de l'economia, “per sortir reforçats com a societat”.