L'Ajuntament col·labora en el foment de l'Economia social i solidària a través de Coop Maresme
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 JUNY 2021

L'Ajuntament ha formalitzat la seva voluntat de col·laborar amb l’Ateneu Cooperatiu del Maresme (Coop Maresme) amb l'objectiu de difondre l'Economia Social i Solidària entre la ciutadania a través d'activitats centrades en les necessitats detectades.

El compromís adoptat per l'Ajuntament es concreta en impulsar o col·laborar en accions que permetin donar visualització a la importància de l'Economia Social i Solidària i a impulsar activitats per al seu foment adreçades a diferents col·lectius.

Coop Maresme forma part de la xarxa d'Ateneus Cooperatius, que vetlla per identificar les necessitats i les oportunitats de l'economia social i cooperativa (ESC) arreu del territori. Les seves accions se centren en dinamitzar les iniciatives i les potencialitats de l'ESC per crear riquesa i ocupació estable i de qualitat, amb una oferta de serveis adreçats a persones emprenedores, empreses i entitats, entre d'altres. L'objectiu de Coop Maresme és construir un model socioeconòmic basat en els principis del cooperativisme i en la col·lectivitat autoorganitzada per garantir una societat justa i solidària.

El 1r Tinent d'Alcalde i Regidor de Comerç, Empresa i Ocupació, David Gutiérrez, destaca la importància de la col·laboració en tots els àmbits, també en el de l'economia, “per sortir reforçats com a societat”.

^