Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
14 OCTUBRE 2021

La setmana vinent, concretament dilluns 18, dimarts 19 i dimecres 20 d'octubre, es faran treballs de rebaix i d'arrabassament de soques a diversos carrers la vila. En concret es treballarà als carrers de Camp de Mar, de Sant Miquel, de l'Osona, de Can Pou, de Rafael Casanova, dels Batlles, dels Pescadors, del Pintor Pau Roig, de Sant Jordi, de Roger de Llúria, de la Plaça i al passatge de Roma. A conseqüència d'aquests treballs es produiran talls puntuals de trànsit.

El rebaix de soques es durà a terme a un total de 38 escocells a sota dels quals s'ha detectat que passen instal·lacions d'aigua o de gas, cosa que fa impossible que siguin replantats, i la Brigada municipal els taparà amb panots.

D'altra banda, s'arrabassaran les soques d'altres 40 escocells a sota dels quals no s'hi han detectat serveis. Aquestes seran replantats el pròxim desembre quan els vivers subministrin els exemplars d'arbres.

En total, es calcula que en el que queda d'any es replantaran una vuitantena d'arbres. A la resta d'escocells buits de vila es preveu replantar arbrat, si es compta amb assignació pressupostària, al llarg de 2022. Alhora es vol ampliar la plantació en parcs i jardins per tal de dotar el municipi d'una major capçada verda.

L'esporga comença el 2 de novembre

A banda d'aquests treballs, és previst que l'esporga anual de l'arbrat de la vila comenci el dimarts 2 de novembre. Com, ve sent l'habitual, es prioritzaran les places i carrers on s'ha previst la instal·lació d'enllumenat de Nadal i, posteriorment es treballarà a la resta de carrers de la vila. La previsió és que els treballs d'esporga s'allarguin fins al febrer de 2022.