Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
22 NOVEMBRE 2021

L'emissora municipal Ràdio Premià de Mar celebrarà el dimarts 30 de novembre la primera edició del Premià Fòrum Mèdia.

L'objectiu de l'activitat és obrir un espai de reflexió sobre el present i el futur de les ràdios locals, així com sobre l'ampliació dels canals de distribució de l'oferta radiofònica que permet l'actual tecnologia.

El Premià Fòrum Mèdia estarà dividit en dues parts ben diferenciades. En la primera, celebrada a l'Espai l'Amistat (ENLLAÇ), tindrà lloc l'acte inaugural, de la mà de la regidora de l'equip de Govern Marta Ariño, el conseller delegat de la XAL, Lluís Garriga, i el director de Ràdio Premià de Mar, Francesc Triola, i un total de 4 ponències de la mà d'especialistes en cada temàtica: “Pla estratègic de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) 2021-2025”, “La tecnologia al servei de la producció i difusió de continguts”, “Apunts d'actualitat jurídica” i “Periodisme al segle XXI”. La cloenda d'aquesta primera part anirà a càrrec de l'alcalde Rafa Navarro.

Per assistir a aquest acte de forma presencial, cal enviar un correu a l'adreça electrònica forummedia@radiopremiademar.cat

Ja a la tarda hi ha previstes dues sessions de treball que tindran lloc als nous estudis de Ràdio Premià de Mar, situats a les dependències municipals del carrer del Nord, 60. La primera d'aquestes sessions serà una reunió al voltant de les innovacions tècniques del programa Ona Maresme amb representants de la XAL i de responsables de les emissores que el realitzen, entre elles Ràdio Premià de Mar. La segona serà un debat, emès en directe, amb representants dels grups municipals que integren el ple de l'Ajuntament.

Tant les ponències com el debat es podran seguir a través del dial de l'emissora, 95.2 de la FM, del web radiopremiademar.cat i del canal de YouTube de l'emissora.

El Premià Fòrum Mèdia serà el punt de partida per a nous espais que es duran a terme des de Ràdio Premià de Mar, sorgits del nou Reglament regulador de la participació dels regidors/es i grups municipals en els mitjans de comunicació de l'Ajuntament, aprovat pel Ple municipal.

Premià Fòrum Mèdia 01

Premià Fòrum Mèdia 02