RÓdio PremiÓ de Mar organitza el PremiÓ F˛rum MŔdia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 NOVEMBRE 2021

L'emissora municipal RÓdio PremiÓ de Mar celebrarÓ el dimarts 30 de novembre la primera ediciˇ del PremiÓ F˛rum MŔdia.

L'objectiu de l'activitat Ús obrir un espai de reflexiˇ sobre el present i el futur de les rÓdios locals, aixÝ com sobre l'ampliaciˇ dels canals de distribuciˇ de l'oferta radiof˛nica que permet l'actual tecnologia.

El PremiÓ F˛rum MŔdia estarÓ dividit en dues parts ben diferenciades. En la primera, celebrada a l'Espai l'Amistat (ENLLAă), tindrÓ lloc l'acte inaugural, de la mÓ de la regidora de l'equip de Govern Marta Ari˝o, el conseller delegat de la XAL, LluÝs Garriga, i el director de RÓdio PremiÓ de Mar, Francesc Triola, i un total de 4 ponŔncies de la mÓ d'especialistes en cada temÓtica: “Pla estratŔgic de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) 2021-2025”, “La tecnologia al servei de la producciˇ i difusiˇ de continguts”, “Apunts d'actualitat jurÝdica” i “Periodisme al segle XXI”. La cloenda d'aquesta primera part anirÓ a cÓrrec de l'alcalde Rafa Navarro.

Per assistir a aquest acte de forma presencial, cal enviar un correu a l'adreša electr˛nica forummedia@radiopremiademar.cat

Ja a la tarda hi ha previstes dues sessions de treball que tindran lloc als nous estudis de RÓdio PremiÓ de Mar, situats a les dependŔncies municipals del carrer del Nord, 60. La primera d'aquestes sessions serÓ una reuniˇ al voltant de les innovacions tŔcniques del programa Ona Maresme amb representants de la XAL i de responsables de les emissores que el realitzen, entre elles RÓdio PremiÓ de Mar. La segona serÓ un debat, emŔs en directe, amb representants dels grups municipals que integren el ple de l'Ajuntament.

Tant les ponŔncies com el debat es podran seguir a travÚs del dial de l'emissora, 95.2 de la FM, del web radiopremiademar.cat i del canal de YouTube de l'emissora.

El PremiÓ F˛rum MŔdia serÓ el punt de partida per a nous espais que es duran a terme des de RÓdio PremiÓ de Mar, sorgits del nou Reglament regulador de la participaciˇ dels regidors/es i grups municipals en els mitjans de comunicaciˇ de l'Ajuntament, aprovat pel Ple municipal.

PremiÓ F˛rum MŔdia 01

PremiÓ F˛rum MŔdia 02

^