Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
02 MARē 2022

Demą dijous, s'iniciaran els treballs d'instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de l'edifici de Ca l'Escoda, on es troben la majoria de dependčncies municipals de Premią de Mar.

La instal·lació, que no estarą connectada a la xarxa, tindrą una potčncia de 30 kW i generarą 39.208 kWh/any amb una mitjana d'autoconsum del 66%. En total, s'instal·laran 66 mņduls que ocuparan una superfķcie de 143 m². La posada en funcionament d'aquesta instal·lació evitarą enviar a l'atmosfera 18.420 kg/any d'emissions de CO₂.

Les de l'edifici de Ca l'Escoda seran les primeres plaques fotovoltaiques que s'instal·laran a equipaments pśblics a Premią de Mar. Prņximament, es continuaran instal·lant més elements d'aquestes caracterķstiques a la resta d'equipaments municipals i espais pśblics de la vila que ho permetin.

A conseqüčncia d'aquests treballs, demą dijous es produirą un tall de circulació al carrer de la Unió en el tram comprčs entre els carrers de Joan Prim i del Nord, des de les 9.15 i fins a les 13 h.

La durada prevista dels treballs és d'una setmana.