Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
13 MAIG 2022

Aquests dies s'han acabat d'instal·lar a diversos punts de la vila un seguit de suports on veïnat i visitants poden situar els seus telèfons intel·ligents per fer-se selfies.

Es tracta de la ruta Premià-Selfie, un recorregut per la vila que uneix 6 punts que compten amb els seus respectius suports.

L'objectiu, a més de facilitar les fotografies fetes a un mateix o en grup a alguns dels llocs més atractius de Premià de Mar, és promocionar la vila dins i fora del nostre terme municipal.

En concret, els punts escollits han estat la plaça dels Països Catalans, la plaça de la República, el mirador del port, la platja del Pla de l'Os, la masia de can Manent i el carrer de Gibraltar. Els suports presenten una placa on hi ha un codi QR a partir del qual s'accedeix a un web amb diverses opcions. La primera d'elles, amb el nom de “Més informació” porta a un text explicatiu sobre el lloc on es troba el visitant. Aquests textos es poden consultar al web de Patrimoni cultural de Premià de Mar.

Altres opcions del mateix web són un mapa interactiu on consultar les informacions sobre els 6 punts escollits i seguir la ruta Premià selfie, i enllaços al compte d'Instagram de l'Ajuntament, a l’Agenda PdM, a la Guia de Comerç Local i al mencionat web de Patrimoni Cultural de Premià de Mar.

A la mateixa placa que incorporen els suports hi ha també els hashtags #PremiàDeMar i #VisitPdM, i l'adreça @ajpremiademar, perquè, qui ho vulgui fer, pugui etiquetar l'Ajuntament en els posts.

Suport de selfie al mirador del port.