Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
15 NOVEMBRE 2022

Diumenge vinent, 20 de novembre, la plaça dels Països Catalans acollirà la segona edició de la Fira Animalista de Premià de Mar, un acte en el qual s'espera la participació de més de 40 entitats animalistes de la comarca del Maresme.

Amb la Fira, l'Ajuntament vol donar veu a aquelles entitats que treballen per millorar la qualitat de vida dels animals abandonats i fomenten la seva adopció, així com a aquelles que col·laboren de diferent manera amb la cura dels animals de companyia.

Així, entre les 10 i les 17 h, la fira oferirà activitats infantils, tallers, xerrades, taula rodona, concurs de disfresses, desfilada de gossos en adopció, paella vegana i zumba, entre altres propostes.

Durant tota la jornada, a la plaça hi haurà una carpa de l'Ajuntament on es podran censar les mascotes de forma gratuïta. A més, amb aquesta fira l'Ajuntament enceta una campanya de seguretat viària per a gossos i tothom que passi per la carpa, i que tingui el gos censat a Premià de Mar, podrà dur-se com a obsequi, fins a esgotar existències un reflector perquè penjar a la corretja o al collaret del gos, per fer-lo visible durant la nit.

Més informació sobre les activitats de la 2a Fira Animalista seguint l'enllaç.

Cartell 2a Fira Animalista