Escut de Premiā de Mar
Aquest 2023 es posaran en marxa un total de 30 punts
Notes de Premsa
02 MARį 2023

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs d'instalˇlaciķ de les primeres 3 estacions de recārrega rāpida per a vehicles elčctrics amb les que comptarā Premiā de Mar.

Aquestes estacions es trobaran al carrer de la Vilˇla Romana, a tocar de l'entrada del Museu Romā, a la Riera de Premiā, a l'altura de la plaįa de Can Boter, i al carrer de la Segarra, al barri de Camp de Mar. A banda d'aquestes 3, també cal afegir la del carrer del Nord, a tocar de l'edifici de Ca L'Escoda, que també es posarā en marxa prōximament. Cada estaciķ comptarā amb dos punts de recārrega.
Un cop finalitzats aquesta primera fase dels treballs, s'iniciaran els que corresponen a la companyia elčctrica.

Cal recordar que el servei de recārrega de vehicles elčctrics serā de gestiķ municipal. Amb data 13 de gener es va aprovar de forma definitiva l'ordenanįa reguladora de preu públic que estableix un preu per a les estacions de cārrega rāpida de 0,35€/kWh.

Parc de recārrega al port

A banda d'aquestes primeres quatre estacions als carrers de la vila, al llarg del present 2023 estā prevista la posada en funcionament d'un parc de recārrega de vehicles elčctrics a les instalˇlacions de port. En concret, aquest parc comptarā amb 8 punts de cārrega rāpida i 14 de cārrega semirāpida de vehicles elčctrics. Aquests 22, sumats als 8 que instalˇlarā l'Ajuntament, faran un total de 30 punts repartits entre diferents indrets del municipi.