Comencen a instalĚlar-se les estacions de recÓrrega de vehicles elŔctrics
Aquest 2023 es posaran en marxa un total de 30 punts
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 MARš 2023

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs d'instalĚlaciˇ de les primeres 3 estacions de recÓrrega rÓpida per a vehicles elŔctrics amb les que comptarÓ PremiÓ de Mar.

Aquestes estacions es trobaran al carrer de la VilĚla Romana, a tocar de l'entrada del Museu RomÓ, a la Riera de PremiÓ, a l'altura de la plaša de Can Boter, i al carrer de la Segarra, al barri de Camp de Mar. A banda d'aquestes 3, tambÚ cal afegir la del carrer del Nord, a tocar de l'edifici de Ca L'Escoda, que tambÚ es posarÓ en marxa pr˛ximament. Cada estaciˇ comptarÓ amb dos punts de recÓrrega.
Un cop finalitzats aquesta primera fase dels treballs, s'iniciaran els que corresponen a la companyia elŔctrica.

Cal recordar que el servei de recÓrrega de vehicles elŔctrics serÓ de gestiˇ municipal. Amb data 13 de gener es va aprovar de forma definitiva l'ordenanša reguladora de preu p˙blic que estableix un preu per a les estacions de cÓrrega rÓpida de 0,35€/kWh.

Parc de recÓrrega al port

A banda d'aquestes primeres quatre estacions als carrers de la vila, al llarg del present 2023 estÓ prevista la posada en funcionament d'un parc de recÓrrega de vehicles elŔctrics a les instalĚlacions de port. En concret, aquest parc comptarÓ amb 8 punts de cÓrrega rÓpida i 14 de cÓrrega semirÓpida de vehicles elŔctrics. Aquests 22, sumats als 8 que instalĚlarÓ l'Ajuntament, faran un total de 30 punts repartits entre diferents indrets del municipi.

Escut Ajuntament PremiÓ de Mar
Premià energia
Edifici Can Roura
Carrer Sant Antoni 21-27 1ª planta
tel: 93 741 74 01 ext 8123
email: ote@premiademar.cat
^