Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
28 JUNY 2024

Ja es pot consultar en línia el programa de la Festa Major 2024 de Premià de Mar. El programa imprès es començarà a repartir els pròxims dies.

La Festa tindrà lloc entre els dies 9 i 14 de juliol. El Desembarcament pirata, dirigit per la Caixa dels Trons, es farà el dimecres 10 i el Desembarcament petit, dirigit per la Comissió de Pirates i Premianencs, el dijous 11.

Els productes de la Festa es podran trobar entre els dies 6 i 14 al Centre Cívic de carrer de l'Esperança, 19, que s'haurà convertit en la botiga de la Festa Major.

Entre les novetats d'enguany cal destacar que la fira d'atraccions es farà a la zona del port; les colles de cultura popular de De Bòlit faran una sortida a les residències gent gran; el ball de Festa Major, amb l'orquestra Nova Blanes, serà gratuït; i la Batalla de l'expulsió, diumenge 14, es farà amb serpentines.

La cursa a pèl que, aquest any celebra la seva 20a edició, es farà la matinada de dissabte a diumenge.

Finalment, enguany, sota el lema “La igualtat no és per art de màgia”, el programa de Festa Major incorpora quatre actes nous en els quals, a través de la màgia i el lleure per a tota la família, es parlarà de la importància de viure en una societat igualitària.

Podeu seguir tot el relatiu a la Festa Major als comptes de Facebook, Instagram i X (antic Twitter) de la Festa.

Cartell de la Festa Major 2024