Ja es pot consultar el programa de la Festa Major 2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 JUNY 2024

Ja es pot consultar en línia el programa de la Festa Major 2024 de Premià de Mar. El programa imprès es començarà a repartir els pròxims dies.

La Festa tindrà lloc entre els dies 9 i 14 de juliol. El Desembarcament pirata, dirigit per la Caixa dels Trons, es farà el dimecres 10 i el Desembarcament petit, dirigit per la Comissió de Pirates i Premianencs, el dijous 11.

Els productes de la Festa es podran trobar entre els dies 6 i 14 al Centre Cívic de carrer de l'Esperança, 19, que s'haurà convertit en la botiga de la Festa Major.

Entre les novetats d'enguany cal destacar que la fira d'atraccions es farà a la zona del port; les colles de cultura popular de De Bòlit faran una sortida a les residències gent gran; el ball de Festa Major, amb l'orquestra Nova Blanes, serà gratuït; i la Batalla de l'expulsió, diumenge 14, es farà amb serpentines.

La cursa a pèl que, aquest any celebra la seva 20a edició, es farà la matinada de dissabte a diumenge.

Finalment, enguany, sota el lema “La igualtat no és per art de màgia”, el programa de Festa Major incorpora quatre actes nous en els quals, a través de la màgia i el lleure per a tota la família, es parlarà de la importància de viure en una societat igualitària.

Podeu seguir tot el relatiu a la Festa Major als comptes de Facebook, Instagram i X (antic Twitter) de la Festa.

Cartell de la Festa Major 2024

^