Notes de Premsa
Comunicat sobre l'escola Mar Nova
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 FEBRER 2017

En relació als comentaris i declaracions per part de l'AMPA de l'escola Mar Nova i de diverses persones en els quals s'afirma que l'Ajuntament va acordar amb la Generalitat el tancament de l'escola, l'equip de govern vol aclarir el següent:

-La competència i autoritat sobre el tancament o no tancament dels centres escolars és exclusivament del departament d'Ensenyament de la Generalitat i no dels ajuntaments.

-Tal i com s'ha afirmat, al mes d'abril hi va haver una reunió entre l'Ajuntament i el departament d'Ensenyament en la qual per part de l'Ajuntament hi van assistir  l'alcalde Miquel Buch i la regidora d'Ensenyament, Esmeralda Calleja. Durant el transcurs de la reunió, els representants de l'Ajuntament no només van mostrar el seu desacord amb els arguments exposats per part de la Generalitat, sinó que l'alcalde va marxar de la reunió com a mostra de rebuig.

-Per tant, les afirmacions segons les quals es desprèn que en el transcurs d'aquesta reunió l'Ajuntament va participar de la decisió del tancament de l'escola són totalment falses.

-L'equip de govern vol deixar ben clar que en tot moment ha complert els acords aprovats pels plens municipals del 18 de maig i el 26 d'octubre de 2016 i que continuarà així. I per tant lamenta qualsevol afirmació que indiqui el contrari.

Moció ple 18 maig 2016

Moció ple 18 maig 2016

Fitxer: Mocio_ple_18_maig_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 114.89 kB

Moció ple 26 octubre 2016

Moció ple 26 octubre 2016

Fitxer: Mocio_ple_26_octubre_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 95.92 kB

^