Alcaldia
Salutaciķ de l'Alcalde
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnicCompartir
Imprimir
Documents
 

Com a Alcalde de Premiā de Mar us dono la benvinguda a aquesta nova pāgina web que hem renovat recentment, amb l'objectiu que sigui més intuītiva i āgil, de manera que la ciutdania pogueu accedir facilment a la informaciķ municipal. Des de l'Ajuntament treballem dia a dia perquč aquest sigui un canal d'informaciķ, perō també una eina de comunicaciķ, de proximitat i de transparčncia, de rendiciķ de comptes de la nostra gestiķ amb tots vosaltres.

Un dels meus objectius principals és millorar l'atenciķ ciutadana des de tots els āmbits, també a través d'aquesta pāgina web. El meu propōsit és que aquí hi pugueu trobar tota la informaciķ referent als serveis i en l'actualitat del nostre municipi. Perō hem d'anar més enllā i també volem que aquí hi trobeu un canal de comunicaciķ eficient per poder dir la vostra sobre aquells temes que us preocupen del nostre municipi. El meu compromís és donar-vos resposta amb la major brevetat possible.


Com a part d'aquest compromís,disposem d'un canal de comunicaciķ via whatsapp que permet que la ciutadania es pugui adreįar directament a mi per a qualsevol tipus de consulta, queixa o suggeriment, així com també de la bústia ciutadana, des de la qual donarem resposta als vostres comentaris, suggeriments o queixes. 

M'agradaria comptar amb tots vosaltres, i per aixō us animo a fer ús d'aquests canals. Perquč entre tots, ciutadania, entitats i Ajuntament, puguem fer un Premiā de Mar millor.

Miquel Āngel Méndez

Whatsapp de l'AlcaldeBústia ciutadana


Agenda institucional de l'Alcalde de Premiā de Mar

^