Disminueixen els fets delictius a PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
09 OCTUBRE 2018

Els fets delictius comesos entre els mesos de gener a setembre d'enguany a PremiÓ de Mar han disminu´t respecte al mateix perÝode de l'any passat. Aquesta reducciˇ s'aprecia tant en l'Ómbit dels robatoris amb forša a habitatges, com en els robatoris amb intimidaciˇ al carrer.

En concret, durant els 9 primers mesos de l'any es van denunciar a PremiÓ de Mar 52 robatoris a domicilis, mentre que en el mateix perÝode del 2017 en van ser 60, i els robatoris amb intimidaciˇ al carrer (estrebades) van caure de 16 a 10. Pel que fa a robatoris a botigues, aquesta han baixat de 20 a 12 en aquest espai de temps.

Una altra dada important Ús el descens en els robatoris a l'interior de vehicles que han caigut de 159 a 121. Aquesta disminuciˇ Ús destacable perquŔ aquest tipus de delicte tendeix a augmentar durant l'estiu en zones properes a la platja.

Per contra, les dades alerten d'un increment en les estafes a premianencs a travÚs d'internet, un tipus de delicte que es comet a travÚs de xarxa per part d'individus que actuen habitualment des de l'estranger.

Totes aquestes dades es van analitzar el passat dia 27 de setembre en el marc de la Mesa de Coordinaciˇ Operativa de PremiÓ de Mar entre la Policia Local i el Cos de Mossos d'Esquadra. L'objectiu de l'acte era analitzar els nivells de seguretat ciutadana que hi ha al nostre municipi i que, en conjunt, es van valorar positivament.

^