Obres de reforma al parc de l'U d'Octubre
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
26 NOVEMBRE 2018

Aquesta setmana han comenšat els treballs de reforma al parc de l'U d'Octubre, la zona verda que es troba a la Riera de PremiÓ entre el carrer d'Antoni GaudÝ i el passeig de CircumvalĚlaciˇ, al davant del poliesportiu del Voramar.

El parc de l'U d'Octubre formarÓ part del corredor biol˛gic del qual ja en formen part les places de Salvador Moragas i de l'Esperanto, i la Riera de PremiÓ. Per fer-ho, l┤espai seguirÓ amb la mateixa lÝnia d'incloure espŔcies adequades al canvi climÓtic, que necessiten un baix manteniment hÝdric, aclimatades a s˛ls pobres i amb major resistŔncia a les plagues. El projecte contempla canviar l'arbrat, ja que els arbres ampolla que hi ha actualment no han prosperat adequadament, probablement com a conseqŘŔncia de la mala qualitat del terra, per la qual cosa es retirarÓ la sorra actual i es canviarÓ per una altra. Amb el nou arbrat es buscarÓ millorar la biodiversitat del municipi amb tipologies que fins ara no existien a la poblaciˇ. A mÚs dels arbres, al parc s'hi trobaran tambÚ arbustos baixos de floraciˇ estacional, i prats de papallones.

A banda del canvi en la vegetaciˇ, les obres de reforma del parc de l'U d'Octubre permetran resoldre el problema de corriment de sorres cap al carrer que hi ha en aquell indret quan plou. El projecte contempla tambÚ la instalĚlaciˇ de sistemes de reg, ilĚluminaciˇ, i una zona d┤activitats. Les entrades als habitatges que donen al parc es marcaran amb camins de llambordes i hi haurÓ un camÝ principal de saulˇ que portarÓ a una zona de jocs infantils. El termini d'execuciˇ de les obres Ús de quatre mesos.

PlÓnol del projecte de les obres de la plaša 1 d'Octubre

^