Notes de Premsa
L'Ajuntament destina 150.000€ per a ajuts a la rehabilitació d'edificis del barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió
Les subvencions s'emmarquen en la Llei de Barris
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
29 MARÇ 2019

L'Ajuntament de Premià de Mar destina 150.000€ a ajuts per a obres de rehabilitació d'edificis i d'accessibilitat en habitatges i comerços del barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió en una actuació emmarcada en el Pla de Barris que s'aplica a aquella zona. Poden demanar les subvencions propietaris d'edificis, habitatges o comerços i comunitats de propietaris del barri. Les intervencions han de fer-se a edificis construïts abans del 1984, i que siguin el domicili habitual dels propietaris o arrendataris. Les obres es poden haver iniciat durant el 2018, si compleixen els requisits de la convocatòria.

Les subvencions es poden demanar per a rehabilitació o reparació de façanes, cobertes, patis de llum, estructures, instal·lacions i altres elements comuns (ajut econòmic fins al 75% del cost); instal·lació d'ascensors, eliminació de barreres arquitectòniques i adaptació d'habitatges per a persones amb mobilitat reduïda (fins al 90% del cost); per a estudis tècnics, projectes de reforma, rehabilitació i accessibilitat i honoraris facultatius (fins al 75 o 90% de l'import), o per taxes per llicències urbanístiques i d'habitabilitat (fins al 100% del cost).

Presentació de sol·licituds

La subvenció es pot demanar omplint un formulari de sol·licitud que es troba al web de Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà, a l’apartat “Ajuts, beques i subvencions”, i aportant la documentació requerida. Els particulars poden presentar les sol·licituds de subvencions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, preferentment amb cita prèvia, a la plaça de l'Ajuntament, 1, els feiners de 9 a 14. Dimarts i dijous fins a les 19.30 h. També ho poden fer per via electrònica a l'OVAC al web www.premiademar.cat. Les comunitats han de presentar les sol·licituds exclusivament per via electrònica a l'OVAC. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 18 de juny de 2019.

Cal recordar que l'Ajuntament va aprovar el passat desembre les justificacions dels ajuts econòmics per a 6 projectes de rehabilitació d'edificis per un valor total de 78.341,10 €. La concessió d'aquests ajuts ja s'emmarcava en el Projecte d'Intervenció Integral Santa Maria—Santa Anna-Tió (Pla de Barris), al qual també pertany aquesta segona convocatòria.
Podeu demanar més informació al telèfon d'atenció ciutadana de l'Ajuntament: 93.741.74.00, a l'adreça www.premiademar.cat/plabarrissubvencions

^