Fins al 24 d'abril es poden presentar originals per al concurs de cartells de Festa Major
El termini de presentació dels treballs pel concurs infantil finalitza el 20 de maig
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
09 ABRIL 2019

El dimecres 24 d'abril és la data límit per lliurar els originals per participar en el concurs del cartell anunciador de la Festa Major 2019. En el concurs pot participar qualsevol persona major de 18 anys, que podrà presentar un màxim de dues propostes. El cartell guanyador rebrà un premi de 500 €. El cartell ha d'incorporar el logotip del Municipi, el logotip oficial de l'Ajuntament que fa referència a la Festa Major de pirates i premianencs (sol i lluna), la llegenda "Festa Major de Premià de Mar 2019", i les dates de celebració de la Festa, els dies 9, 10, 11, 12, 13 i 14 de juliol. Els originals s'han de lliurar al Centre Cívic.

El cartell guanyador es donarà a conèixer en l'acte de presentació de la Festa Major 2019 on es presentarà oficialment.

Pel que fa al concurs infantil de cartells, hi poden participar nenes i nens de 8 a 12 anys i la data límit per presentar propostes serà el 20 de maig. El premi serà una samarreta de Festa Major, un barret o turbant, un got i un conte i, com en el cas anterior, el cartell guanyador es coneixerà durant l'acte de presentació de la Festa.

Cal recordar que l'eix temàtic de la Festa Major són els pirates i els premianencs. Pel que fa als primers, són barbarescos i vesteixen pantalons bombatxos, armilla, turbant i naveguen amb vaixells tradicionals mediterranis, per tant quedaran descartats els cartells amb referències a pirates caribenys com calaveres, ulls tapats o similars.

Ambdós concursos s'organitzen des de la regidoria de Festes amb l'objectiu d'incentivar la creativitat dels ciutadans, promocionar la Festa Major i fomentar-ne la participació.

Bases del concurs de cartells de Festa Major

Bases del concurs infantil de cartells de Festa Major

^