Àrees
Tipus d'actes
Data



Matinal de sensibilització a les escoles en l'àmbit de la Cooperació
per a  nens i nenes de 6è de primària sobre la " Fam i la Pobresa". Uneix-te a la seva lluita
Uineix-te a la lluita
En el marc de la Cooperació i Solidaritat Internacional, el Consell Municipal de Cooperació portara a terme el proper dia 31 de maig una jornada lúdica educativa per als alumnes de 6è de primària de les escoles de Premià de Mar, que té com objectiu conèixer i les causes i conseqüències de la fam i la pobresa.

El  proper dia 31 de maig, se celebrarà a la Placa de la Sardana, en horari de 9 a 13 h una jornada sobre la fam i la pobresa, que té com a objectiu sensibilitzar sobre la cooperació al desenvolupament en dos aspectes urgents: a) Eradicació de la pobresa, entenent per aquesta la manca d'aliments suficients per portar una vida digne. b) Lluita contra la fam i la inanició, per aconseguir la seguretat alimentària, millorar la nutrició i promoure una agricultura sostenible.

La jornada esta adreçada als nens i a les nenes que cursen 6è de primària a les escoles públiques i privades del municipi. La campanya es complementa amb la distribució de materials perquè els centres puguin treballar la informació, abans i després de la jornada.

La jornada consistirà en un espai de trobada on els infants realitzaran diferents tallers i activitats lúdiques educatives, encaminades a promoure el coneixement d'altres realitats sobre la problemàtica de la pobresa i la fam al nostre entorn més proper. Es comptarà amb la presència de les entitats del municipi que treballen en l'àmbit de la cooperació.

Tríptic

Tríptic

Fitxer: TRIPTIC_CATALA_Premia2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 3.07 MB

Lloc Escola De Música i Dansa Teresa Maria, Aurora, 24
Durada De 9 a 13 h
Organitza Consell Municipal de Cooperació de l'ajuntament de Premià de Mar
Col·labora Entitats del Consell
Tipus d'acte Activitats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^