Notes de Premsa
Ja es poden fer suggeriments al PAM 2019-2023
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
16 GENER 2020

El Pla d’Actuació Municipal 2019-2023 ja està publicat al web municipal.  A través d’un nou aplicatiu se’n poden consultar els objectius i, al llarg del mandat, se’n podrà anar fent el seguiment del grau d'acompliment. Tot i que la informació publicada encara no s’ha completat del tot, des d’avui ja es pot consultar el PAM i s’ha habilitat un formulari perquè tothom que ho vulgui hi pugui fer aportacions o suggeriments.

EL PAM 2019-2023, el full de ruta de l’actual equip de govern, contempla prop de 200 objectius dividits en 5 apartats: Organització, Territori, Atenció a les persones, Promoció i Activitat. Es tracta d’un document viu que s’anirà actualitzant amb el pas del temps. En funció de les necessitats de cada moment i/o de les aportacions de la ciutadania, durant el mandat es podran anar incorporant nous objectius o també eliminar-ne algun si es considera que finalment el seu compliment no és oportú o s’ha d’ajornar. En el moment de la seva elaboració, el PAM 2019-2023 es va enviar a tots els grups municipals i hi van fer aportacions el PSC-UxP-CP i C’s.

Cada trimestre s’actualitzaran les dades del retiment de comptes, de manera que tothom que ho vulgui en podrà anar fent un seguiment. En aquests moments, el grau total d'acompliment és d’un 19,9%. Hi ha objectius que encara no s’han iniciat, n’hi ha d’altres que estan en marxa i alguns que ja arriben al 100% de compliment.

PAM 2019-2023

^