Premià de Mar commemora el Dia Internacional dels Museus
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 MAIG 2023

El dijous dia 18, es commemora el Dia Internacional dels Museus. Es tracta d'una iniciativa europea que busca conscienciar del paper que juguen els museus en el desenvolupament cultural de la societat. Amb aquest motiu, a Premià de Mar tant el Museu Romà com el Museu de l'Estampació han preparat un seguit d'activitats específiques. Totes són gratuïtes, però caldrà reservar-ne l'entrada:

  Museu Romà  Dissabte, 13 de maig

  • Des de les 10 h. Visites programades al Museu Romà.
  • 18 h. Presentació de la joia del Museu Romà. Es presentarà una de les peces de la col·lecció d'arqueologia del museu.
  • 19.30 h. Amb un gra de sal? (Cvm grano salis). Activitat per a tots els públics al voltant d'aquest mineral que va ser un element fonamental i de gran valor per a la vida dels habitants de l'antiga Roma.

Diumenge, 14 de maig

 Museu de l'estampació Dissabte, 20 de maig

  • Des de les 17 fins a les 23 h. Portes obertes al Museu.
  • 17 h. Presentació de la joia del Museu de l'Estampació. Es presentarà una de les peces de la col·lecció del Museu.
  • 17.30 h. Activitat familiar: el misteri dels cinc equipatges. Activitat familiar per a infants a partir de 7 anys.
  • 19 h. Conferència: 100 coses de clàssica. A càrrec de David Puertas, divulgador musical i escriptor. Una conferència-audició sobre tot allò que envolta la música clàssica i que no estem acostumats a tenir en compte. Aquesta activitat està vinculada a l'exposició temporal “Coral l'Amistat. 1972-2022. 50 anys de música i cançons” que es pot visitar al Museu de l'Estampació fins al 27 d'agost. Aquesta activitat està organitzada per la Coral l'Amistat.
  • 22 h. Nit de foc al Museu. A càrrec de Simplement Diables. Espectacle de llum i foc per cloure la Nit dels Museus al Museu de l'Estampació. En finalitzar l'espectacle els assistents podran entrar al Museu per a fer una passejada nocturna.

Diumenge, 21 de maig

^