Dimarts 21 s'obre el termini de sol·licitud per a subvencions per a infants d'i2  
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 NOVEMBRE 2023

Des del 21 de novembre i fins al 13 de desembre, es poden presentar les sol·licituds per a optar als ajuts municipals per a les famílies que tenen infants escolaritzats a i2 a les llars d'infants privades de Premià de Mar.

Mitjançant aquest ajut, i tal com es va fer l'any passat, l'Ajuntament vol evitar que cap família premianenca pateixi un greuge econòmic després que la Generalitat de Catalunya anunciés que aportaria 1600 € per plaça d'i2 a les escoles bressol públiques i 800 € per plaça en el cas d'escoles bressol privades. Atenent que a Premià de Mar no tots els infants d'i2 han pogut accedir a l'escola bressol municipal, i amb l'objectiu d'equilibrar aquesta situació, l'Ajuntament finança amb 800 € a cada infant matriculat a les escoles bressol privades autoritzades i reconegudes pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. D'aquesta manera, independentment de si els alumnes cursen P2 a l'escola bressol pública o a la privada, a Premià de Mar l'ajut de diners públics a les famílies serà el mateix.

Aquest import correspon a les deu mensualitats (de setembre 2023 a juny 2024) i a l'horari lectiu de 5 hores d'escolarització, en la línia establerta a l'acord marc de la Generalitat.

La sol·licitud de les subvencions es pot presentar per via telemàtica al web municipal, o bé presencialment, i amb cita prèvia, a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'edifici de Ca l'Escoda.

Per més informació, podeu consultar les bases específiques de les subvencions seguint l'enllaç.

^