Notes de Premsa
Can Sanpere ja és de l'Ajuntament de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
22 FEBRER 2024

Aquest matí ha tingut lloc la signatura  per part de l'alcalde, Rafa Navarro, i dels representants  de JOSEL, SLU (empresa que pertany a Núñez i Navarro) de l'acta d'expropiació, el pagament del preu just fixat per l'Ajuntament i la presa de possessió de les finques registrals incloses dins del polígon d'actuació urbanística de Can Sanpere.

La quantitat que l'Ajuntament ha abonat a JOSEL ha estat d'un total d'1.498.421,69 €, que correspon al valor a efectes expropiatoris aprovat per la Junta de Govern local de l'Ajuntament el passat mes de novembre.

L'Ajuntament, propietari oficial

Els passos següents, un cop l'Ajuntament ja és el propietari oficial de l'espai de Can Sanpere, serà acabar d'enllestir el projecte de l'enderroc, crear una comissió de treball per consensuar les diferents fases i accions i buscar suport en matèria de finançament per portar a terme les actuacions corresponents.

Paral·lelament, el jurat d'expropiació s'haurà de pronunciar durant els pròxims mesos sobre el preu just, donada la disconformitat en la valoració per part de l'empresa fins ara propietària.

Can Sanpere

^