TERMINI AMPLIAT FINS AL 8 D'ABRIL: Obert el termini per presentar originals pel concurs del cartell de Festa Major 2024
La Festa Major serà els dies 9, 10, 11, 12, 13 i 14 de juliol
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
29 FEBRER 2024

ACTUALITZEM INFORMACIÓ : AMPLIACIÓ DEL TERMINI D'INSCRIPCIÓ: fins al 8 d'abril de 2024

Fins al dilluns 8 d'abril estarà obert el termini per presentar originals per participar en el concurs de cartells de la Festa Major 2024 en les categories adulta i infantil.

Tal com indiquen les bases del concurs, el cartell ha d'incorporar, en el cas dels adults, el logotip oficial de l'Ajuntament i, en tots dos casos, la llegenda “Festa Major de Premià de Mar 2024”, i les dates: 9, 10 11, 12, 13 i 14 de juliol.

És important tenir present que l'eix temàtic de la Festa Major són pirates i premianencs, i que la pirateria que es representa ha de ser barbaresca, per tant, quedaran descartats tots els cartells que facin al·lusió a elements de la pirateria caribenya com calaveres, ulls tapats, lloros, etc.

D'altra banda, si el disseny inclou els personatges principals, cal que hi apareguin tots quatre: Esther, Martí, Yumara i Omar.  

En la categoria adulta s'atorgarà un únic premi de 600 € per al cartell guanyador. Per la seva part, el premi en la categoria infantil serà un lot de productes de la Festa Major incloent-hi una samarreta del 2024.

Per participar en el concurs cal inscriure's en aquest enllaç, si es participa en la categoria adulta, o bé en aquest altre en cas de concursar en la categoria infantil.

En tots dos casos, s'ha d'adjuntar també l'obra participant en format PDF.

Bases del concurs en categoria adulta.

Bases del concurs en categoria infantil.

Cartell concurs de cartells de la Festa Major 2024

^