Fins al 31 de març es podran sol·licitar parades per a la Fira de Sant Jordi
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 MARç 2024

Fins al diumenge, 31 de març, està obert el termini per demanar autorització per a la ubicació de parades en la fira de Sant Jordi.

Tal com estipulen les bases l'horari de la fira serà des de les 10 fins a les 20 h del dimarts 23 d'abril. Els titulars de les autoritzacions hauran de ser presents a l'espai reservat per a la fira a les 8 h perquè els sigui assignat l'espai i per preparar-lo. Si algun dels titulars no s'ha presentat com a màxim a les 8.30 h, l'Ajuntament disposarà lliurament de l'espai.

La fira estarà ubicada a la plaça de l'Ajuntament i als carrers de la Plaça, de Francesc Moragas i de Sant Antoni. L'Ajuntament podrà modificar l'espai de la fira si les circumstàncies ho requereixen.

Podran participar en la fira persones, empreses, entitats i associacions, amb activitat a Premià de Mar que siguin llibreries, autors de llibres i editorials, floristeries, botigues de regals, empreses amb seu social a Premià de Mar dedicades a la venda de llibres o flors, entitats sense ànim de lucre inscrites al registre d'entitats municipals de Premià de Mar i que posin a la venda llibres o roses, escoles i instituts de la vila, o parades informatives.

Les sol·licituds per a participar en la Fira de Sant Jordi es poden presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament fins al 31 de març, mitjançant instància genèrica.

^