Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Programa Treball i Formació - Orientador/a laboral
Acta resultats procés selectiu pla ocupació orientador/a laboral
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
11 MARç 2022
  • Aquesta contractació s'emmarca dins del programa Treball i Formació (Resolució EMT/2859/2021).

    Contracte temporal de 3 mesos.

    Requisits: estar en possessió d'un títol de Llicenciatura o Grau en Ciències Socials.

    Funcions i tasques: realitzar sessions d'acompanyament per millorar aspectes personals i/o competencials de les persones contractades, gestionar la formació i els programes associats del SOC, emetre informes, d'altres.

    Procediment de presentació d'instàncies:

    Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu  hauran de presentar la sol·licitud i la documentació pels següents mitjans:

    • Preferentment al registre electrònic de l'Ajuntament o en el registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l'article 2.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques. Per qualsevol consulta/ajuda pel tràmit electrònic, contactar amb l'OAC 360º de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, per telèfon 93.595.50.92 o per correu electrònic oac360@premiademar.cat.
    • De manera presencial, a les oficines de registre de l'Ajuntament: Caldrà demanar dia i hora a través del portal www.premiademar.cat/citaprevia o al telèfon 93 741 74 00.
    • Si la instància es presenta per correu administratiu o per qualsevol altre mitjà establert a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, caldrà enviar per correu electrònic a ocupacio@premiademar.cat còpia de la sol·licitud amb el segell de correus dins dels termini de presentació d'instàncies,

    Documentació que cal aportar amb la sol·licitud:

    1. Un arxiu en format PDF amb els següents documents:

    • Fotocòpia del DNI, NIE, Passaport, o altre document d'identificació oficial.
    • Declaració jurada, acreditant que es compleix amb tots i cadascun dels requisits previstos en aquestes bases i indicant els factors socials que hagin de ser valorats. Aquest model oficial està penjat en aquest apartat del procés.
    • Fotocòpia del títol acadèmic corresponent.
    • Currículum vitae actualitzat.
    • Dictamen vinculant de les condicions psíquiques, físiques o sensorials expedit per l'equip multiprofessional competent i emès abans del començament de la primera prova, en el cas dels/de les aspirants amb discapacitat igual o superior al 33% que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït/da i vulguin presentar-se a la convocatòria.

    2.  Arxiu Excel segons model publicat a la convocatòria, complimentat amb les dades relatives als mèrits per formació i experiència laboral. Aquest model oficial està penjat en aquest apartat del procés.

    3. Un únic arxiu en format PDF dels documents acreditatius dels mèrits relatius a l'experiència laboral i formació, mitjançant vida laboral, contractes laborals/nomenaments i titulacions. En cas que la persona aspirant estigui en possessió d'un certificat acreditatiu del coneixement del català, l'arxiu l'haurà d'incloure.

    4. Si escau, documentació acreditativa dels factors socials al·legats a la declaració jurada (càrregues familiars, condició de família nombrosa/monoparental).

    Anuncis:

    Bases PPOO

    Bases PPOO

    CATCert certifica que en data 11-03-2022 11:25:55 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 11
    Mida: 294.42 kB

    Resolució aprovació annex selecció PO Orientador_a laboral Treball i Formació

    Resolució aprovació annex selecció PO Orientador_a laboral Treball i Formació

    CATCert certifica que en data 11-03-2022 11:27:12 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 9
    Mida: 255.35 kB

    Resolució Alcaldia -Rectificació Decret

    Resolució Alcaldia -Rectificació Decret

    CATCert certifica que en data 11-03-2022 11:28:06 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 2
    Mida: 159.77 kB

    Declaració responsable

    Declaració responsable

    CATCert certifica que en data 11-03-2022 11:30:09 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 6
    Mida: 522.86 kB

    ExcelValoració mèrits Orientador/a laboral

    Anunci procés selecció orientador/a laboral

    Anunci procés selecció orientador/a laboral

    CATCert certifica que en data 17-03-2022 10:27:13 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 296.1 kB

    Acta Orientador/a laboral

    Acta Orientador/a laboral

    CATCert certifica que en data 28-03-2022 12:55:44 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 2
    Mida: 161.92 kB

    Persones Admeses/Excloses Orientador/a Laboral

    Persones Admeses/Excloses Orientador/a Laboral

    CATCert certifica que en data 28-03-2022 12:56:32 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 206.7 kB

    Acta resultats procés selectiu pla ocupació orientador/a laboral

    Acta resultats procés selectiu pla ocupació orientador/a laboral

    CATCert certifica que en data 04-04-2022 13:41:42 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 3
    Mida: 770.67 kB

^