Millores a l'Espai Jove de Can Salamó per ampliar-hi les activitats
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 FEBRER 2022

Tot i que l'Espai Jove de la Masia de Can Salamó està en funcionament des del passat setembre, l'espai va incorporant noves ofertes de serveis, i s'adapta per acollir-los. Així, els darrers dies, s'ha instal·lat a la sala principal de la masia un envà plegable que permet separar l'espai a conveniència per tal de poder oferir més possibilitats depenent de si s'han de dur a terme una activitat de major format, o diverses i més recollides que requereixin d'un espai més petit.

De la mateixa manera, pròximament es duran a terme treballs de reforma de la sala annexa que es convertirà en un espai polivalent on fer formacions, xerrades, tallers, etc.

Aquestes adaptacions físiques de l'espai de Can Salamó facilitaran la posada en funcionament d'un nou servei d'ocupabilitat juvenil a Premià de Mar. Es tracta d'un servei d'acompanyament i assessorament personalitzat en orientació acadèmica i professional per a joves.

Aquest servei disposarà d'atenció individualitzada 5 hores a la setmana. També s'oferiran formacions específiques en grup de 10 hores mensuals encaminades a la millora de les capacitacions. És previst que el servei organitzi també dos actes anuals encaminats a posar en contacte el món de l'empresa amb el jovent.

L'Espai Jove Can Salamó és un equipament municipal juvenil que té per objectiu la informació juvenil i el foment de la participació i l'organització d'activitats de lleure, formatives, socials i culturals. Allà els joves hi poden trobar el Punt d'Informació Juvenil (PIJ), on els i les joves poden trobar informació i assessorament sobre tot allò que els pot interessar, amb l'acompanyament i l'atenció personalitzada per part de professionals. La masia acull també l'Espai de trobada, una zona polivalent i d'accés lliure pensat perquè el jovent pugui relacionar-se amb punts de connexió a internet, wifi, jocs, activitats programades o els tallers dels Joves en Acció, entre d'altres. D'altra banda, Can Salamó compta també amb una aula d'estudi que s'habilita a la sala polivalent en època d'exàmens.

Cal recordar que, més enllà d'aquests usos oberts a tots els joves de la vila, Can Salamó és la seu de l'agrupament escola Amon-Ra, que va presentar la proposta de remodelar la masia per instal·lar-s'hi i que va ser la guanyadora dels pressupostos participatius de l'any 2017.

L'Espai Jove de Can Salamó es troba al carrer de la Plaça, 65. L'horari de funcionament és de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h. S'hi pot contactar mitjançant les aplicacions WhatsApp, al 670 23 20 83, o Instagram a @espaijovecansalamo, escrivint a l'adreça electrònica cansalamo@premiademar.cat, o trucant al telèfon 93 752 99 96.

Espai Jove de Can Salamó

Espai Jove de Can Salamó

^