Escut de Premià de Mar
 
Notes de Premsa
16 OCTUBRE 2017

Fins al dia 31 d'octubre la ciutadania pot escollir, d'entre 55 propostes,  a quines actuacions vol que es destinin 200.000€

Totes les persones que tinguin una edat mínima de 16 anys i que estiguin empadronades a Premià de Mar poden votar, fins al dia 31 d'octubre, quines són les propostes que voldrien incloure al pressupost del 2018. Les votacions es poden fer a aquí  o bé presencialment a la Biblioteca Municipal i al Centre Cívic. Les propostes més votades seran les guanyadores, sempre que entre totes no superin els 200.000 €, i passaran a formar part del pressupost municipal 2018.  Un cop aprovat el pressupost pel ple municipal, les propostes es podran executar.

Del 29 de maig al 25 de juny es van recollir les propostes de la ciutadania, en total 113. Les propostes no havien de superar 200.000 €, havien de ser de competència municipal, legals, viables, i s'havien de poder executar dins l'any 2018. Des d'aleshores s'ha estat fent una valoració tècnica de cada una, s'han fusionat les propostes repetides i s'han descartat les que no complien els requisits establerts. Finalment han quedat 55 propostes, que són les que ara es porten a votació.

Quan puc votar?
Del 16 al 31 d'octubre

Qui pot votar?
Podrà votar qualsevol persona més gran de 16 anys i que estigui empadronada a Premià de Mar.

Quantes propostes puc votar?
Es poden votar un màxim de 5 propostes.

On es vota?
Es pot votar pel web del Portal de Govern Obert o bé presencialment a la Biblioteca Municipal i el Centre Cívic.

Com s'escullen les propostes guanyadores?
Les propostes més votades seran les guanyadores. Podran ser una, dues, tres, etc. sempre que entre totes no superin els 200.000 €.

Quan s'executaran les propostes guanyadores?
Les propostes que hagin guanyat passaran a formar part del pressupost municipal que haurà de ser aprovat per part del Ple Municipal perquè puguin ser executades durant l'any 2018.