Participació
Portada Participació i associacionisme
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Participació i associacionisme
“Parets de vidre i finestres obertes”

El principal pilar de la democràcia es la participació ciutadana, la vostra participació.

A Premià de Mar hi ha diferents espais, vies i mètodes de participació per tal que, si ho desitgeu, us involucreu en la millora de la ciutat i de la qualitat de vida de la seva gent. Esdevindreu així, protagonistes i responsables de les decisions que afecten a la comunitat en col·laboració amb l´ajuntament.

La transparència, la participació i la col·laboració són els elements que defineixen el compromís municipal de promoure el Govern Obert i claus perquè els ciutadans puguin implicar-se en la presa de decisions i la millora del nostre sistema democràtic.

Govern obert vol dir un ajuntament amb parets de vidre on es pugui veure què es fa i com es fa i amb finestres obertes per escoltar les idees i els arguments ciutadans, polítics i tècnics que nodreixen les decisions que es prenen.

.

RESPONSABLES

Polític

Rafa Navarro

+ INFORMACIÓ

Adreça: Centre Cívic (Esperança, 19)
Telèfon: 937529990
Correu-e: participacio@premiademar.cat
Horari: dl a dv de 9:00 h. A 14 h. Dimarts i dijous de 17,00 a 20,00 h. Qualsevol altre horari es pot concertar.

Bústia ciutadana

Destaquem:
 
 
Façana Ajuntament
L'Ajuntament està elaborant una nova ordenança reguladora de les subvencions municipals que té per objectiu establir les normes generals per a la sol·licitud, la concessió, la justificació i el pagament de les subvencions que atorgui l´Ajuntament de Premià de Mar.Més informació...
Recurs aigua potable
L'Ajuntament està elaborant una nova ordenança per regular la prestació del servei públic d'abastament d'aigua, que completarà el marc normatiu vigent. Més informació...
Pressupost Participatiu 2019-2020
08.10.2018
Procés finalitzatMés informació...
 
^