Participació
Portada Participació i associacionisme
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Participació i associacionisme

“Parets de vidre i finestres obertes”

El principal pilar de la democràcia es la participació ciutadana, la vostra participació.

A Premià de Mar hi ha diferents espais, vies i mètodes de participació per tal que, si ho desitgeu, us involucreu en la millora de la ciutat i de la qualitat de vida de la seva gent. Esdevindreu així, protagonistes i responsables de les decisions que afecten a la comunitat en col·laboració amb l'ajuntament.

La transparència, la participació i la col·laboració són els elements que defineixen el compromís municipal de promoure el Govern Obert i claus perquè els ciutadans puguin implicar-se en la presa de decisions i la millora del nostre sistema democràtic.

Govern obert vol dir un ajuntament amb parets de vidre on es pugui veure què es fa i com es fa i amb finestres obertes per escoltar les idees i els arguments ciutadans, polítics i tècnics que nodreixen les decisions que es prenen.

.

RESPONSABLES

Polític

Tècnic: Edith Missé

+ INFORMACIÓ

Adreça: Centre Cívic (Esperança, 19)
Telèfon: 937529990
Correu-e: participacio@premiademar.catHorari: dl a dv de 9:00 h. A 14 h. Dimarts i dijous de 17,00 a 20,00 h. Qualsevol altre horari es pot concertar.

Bústia ciutadana

Destaquem:
 
 
Pressupostos Participatius 2025-2026
A partir d'avui i fins a l'11 d'abril, està obert el termini per presentar propostes en el procés participatiu per decidir el destí que es donen a un total de 500.000 € dels pressuposts municipals dels anys 2025 i 2026.Més informació...
 
^