Participació
Portada Participació i associacionisme
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Participació i associacionisme

“Parets de vidre i finestres obertes”

El principal pilar de la democràcia es la participació ciutadana, la vostra participació.

A Premià de Mar hi ha diferents espais, vies i mètodes de participació per tal que, si ho desitgeu, us involucreu en la millora de la ciutat i de la qualitat de vida de la seva gent. Esdevindreu així, protagonistes i responsables de les decisions que afecten a la comunitat en col·laboració amb l'ajuntament.

La transparència, la participació i la col·laboració són els elements que defineixen el compromís municipal de promoure el Govern Obert i claus perquè els ciutadans puguin implicar-se en la presa de decisions i la millora del nostre sistema democràtic.

Govern obert vol dir un ajuntament amb parets de vidre on es pugui veure què es fa i com es fa i amb finestres obertes per escoltar les idees i els arguments ciutadans, polítics i tècnics que nodreixen les decisions que es prenen.

.

RESPONSABLES

PolíticRafa Navarro

Tècnic: Edith Missé

+ INFORMACIÓ

Adreça: Centre Cívic (Esperança, 19)
Telèfon: 937529990
Correu-e: participacio@premiademar.cat
Horari: dl a dv de 9:00 h. A 14 h. Dimarts i dijous de 17,00 a 20,00 h. Qualsevol altre horari es pot concertar.

Bústia ciutadana

Destaquem:
 
 
Àgores ciutadanes 2022
Aquest mes de maig s'iniciaran les Àgores, un seguit de trobades en les quals el veïnat tindrà l'oportunitat de conèixer de primera mà totes aquelles qüestions relacionades amb el seu barri o zona que puguin ser del seu interès.Més informació...
Pressupostos participatius
Ahir, dia 30 de novembre, finalitzava el termini per votar les propostes dels Pressupostos participatius 2022-2023. Un cop fet el recompte dels vots, han resultat guanyadores 10 propostes.Més informació...
Pressupostos Participatius 2022-2023
19.03.2021
Procés finalitzatMés informació...
Àgora ciutadana 28 juny
DIMARTS
28
JUNY
19:00 h
Activitats - Agenda de l'Alcalde - Agenda institucional
^