Registre Ciutadà

El Registre Ciutadà es crea per a fomentar la informació i la participació de la ciutadania en el municipi.

.

Què és el Registre Ciutadà?

És una base de dades on es poden inscriure totes les persones actives i interessades en participar en qualsevol àmbit del municipi. Les persones inscrites en el Registre Ciutadà rebran informació de les iniciatives de participació que s´impulsin des de l´Ajuntament: processos de participació, fòrums ciutadans, consells consultius, consultes, voluntariat, etc.

Per conèixer més sobre aquestes i altres vies de participació entra a l´apartat Govern Obert o descarrega´t la Guia Fàcil per a la Participació.

.

Qui s´hi pot apuntar?

Tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que tinguin relació i interès en contribuir a Premià de Mar.

.

Com apuntar-se? Canviar les dades de contacte? O donar-se de baixa?

Per inscriure´s cal omplir el formulari online del Registre Ciutadà o bé descarregar-te´l i portar-lo a l´Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC) de l´Ajuntament.

Per modificar o donar de baixa les dades d´aquest Registre, només hauràs d´enviar un correu electrònic a participacio@premiademar.cat.

Cada quatre anys l´Ajuntament farà una actualització de les dades per regularitzar la informació del Registre. Es donaran de baixa les persones que no responguin a aquesta petició.

.

Què he de fer un cop m´he inscrit?

Un cop inscrits en el Registre, rebreu la Guia Fàcil de participació on s´explica, en un llenguatge senzill, els canals de participació que pots trobar també al Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana. Alhora t´informarem de qualsevol iniciativa que es prevegi iniciar i d´altres informacions que puguin ser del seu interès.

.

Formulari Registre Ciutadà
 
 
 
^