Registre CiutadÓ

El Registre CiutadÓ es crea per a fomentar la informaciˇ i la participaciˇ de la ciutadania en el municipi.

.

QuŔ Ús el Registre CiutadÓ?

╔s una base de dades on es poden inscriure totes les persones actives i interessades en participar en qualsevol Ómbit del municipi. Les persones inscrites en el Registre CiutadÓ rebran informaciˇ de les iniciatives de participaciˇ que s'impulsin des de l'Ajuntament: processos de participaciˇ, f˛rums ciutadans, consells consultius, consultes, voluntariat, etc.

Per conŔixer mÚs sobre aquestes i altres vies de participaciˇ entra a l'apartat Govern Obert o descarrega't la Guia FÓcil per a la Participaciˇ.

.

Qui s'hi pot apuntar?

Tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que tinguin relaciˇ i interŔs en contribuir a PremiÓ de Mar.

.

Com apuntar-se? Canviar les dades de contacte? O donar-se de baixa?

Per inscriure's cal omplir el formulari online del Registre CiutadÓ o bÚ descarregar-te'l i portar-lo a l┤Oficina d'Atenciˇ Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.

Per modificar o donar de baixa les dades d'aquest Registre, nomÚs haurÓs d'enviar un correu electr˛nic a participacio@premiademar.cat.

Cada quatre anys l'Ajuntament farÓ una actualitzaciˇ de les dades per regularitzar la informaciˇ del Registre. Es donaran de baixa les persones que no responguin a aquesta peticiˇ.

.

QuŔ he de fer un cop m'he inscrit?

Un cop inscrits en el Registre, rebreu la Guia FÓcil de participaciˇ on s'explica, en un llenguatge senzill, els canals de participaciˇ que pots trobar tambÚ al Reglament de Govern Obert i Participaciˇ Ciutadana. Alhora t'informarem de qualsevol iniciativa que es prevegi iniciar i d'altres informacions que puguin ser del seu interŔs.

.

Formulari Registre CiutadÓ
 
 
 
^