Registre Ciutadà

El Registre Ciutadà es crea per a fomentar la informació i la participació de la ciutadania en el municipi.

.

Què és el Registre Ciutadà?

És una base de dades on es poden inscriure totes les persones actives i interessades en participar en qualsevol àmbit del municipi. Les persones inscrites en el Registre Ciutadà rebran informació de les iniciatives de participació que s'impulsin des de l'Ajuntament: processos de participació, fòrums ciutadans, consells consultius, consultes, voluntariat, etc.

Per conèixer més sobre aquestes i altres vies de participació entra a l'apartat Govern Obert o descarrega't la Guia Fàcil per a la Participació.

.

Qui s'hi pot apuntar?

Tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que tinguin relació i interès en contribuir a Premià de Mar.

.

Com apuntar-se? Canviar les dades de contacte? O donar-se de baixa?

Per inscriure's cal omplir el formulari online del Registre Ciutadà o bé descarregar-te'l i portar-lo a l´Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.

Per modificar o donar de baixa les dades d'aquest Registre, només hauràs d'enviar un correu electrònic a participacio@premiademar.cat.

Cada quatre anys l'Ajuntament farà una actualització de les dades per regularitzar la informació del Registre. Es donaran de baixa les persones que no responguin a aquesta petició.

.

Què he de fer un cop m'he inscrit?

Un cop inscrits en el Registre, rebreu la Guia Fàcil de participació on s'explica, en un llenguatge senzill, els canals de participació que pots trobar també al Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana. Alhora t'informarem de qualsevol iniciativa que es prevegi iniciar i d'altres informacions que puguin ser del seu interès.

.

Formulari Registre Ciutadà
 
 
 
^