Portada Regidors Regidors Mandat 2019-2023 Rafa Navarro Álvarez
(JxCAT-PDeCAT) 2019-2023
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Rafa Navarro Álvarez
(JxCAT-PDeCAT) 2019-2023

+ INFORMACIÓ

Professió:Periodista

Correu-e:navarroar@premiademar.cat

Biografia

Va néixer a Premià de Mar el 21 de febrer de 1972. El seu itinerari escolar passa per Assís, La Salle i Institut Serra de Marina. Llicenciat en Ciències de la Comunicació (UAB). Màster en Administració d'Empreses (UB). Màster en Comunicació Multimèdia (EUPMt). Actualment cursant el Màster en Govern Local 2020-2022 (UB).

Va començar al món de la comunicació a Ràdio Premià de Mar el 1986 i ha treballat a Canal+, Televisió de Catalunya, Mediapro, beIN Sports i en diferents mitjans locals i comarcals, entre d'altres. Va ser, en diferents èpoques, responsable d'esports, d'informatius i director de Ràdio Premià de Mar. Actualment és assessor freelance en matèria de màrketing i comunicació i professor universitari.

Dissenyador/maquetador de la revista municipal "Vila Primilia" per encàrrec de l'Ajuntament (2001) Co-autor, amb J.M. Navarro, del llibre "Can Sanpere, el final de la indústria tèxtil a Premià de Mar" (2003). Finalista dels premis Gaudí com a guionista del documental "Enxaneta" (2012). Autor de la campanya "Recicla i guanyaràs", guanyadora del segon premi mundial de Comunicació de la ISWA, Associació Internacional de Residus Sòlids (2018).

Exjugador de futbol de La Salle, Club Esportiu Premià, Premianenc i Sant Miquel. Soci del Club Natació Premià i del Club Esportiu Premià. Triatleta federat i corredor de llarga distància quan el temps li ho permet.

Ha estat regidor (JxCAT-PDeCAT) des de gener de 2018.

Des del 19 de desembre de 2020 és l'alcalde de Premià de Mar.

Declaracions:

béns i activitats

Retribució:

Retribucions i dedicació

 
 
 
 
^