Portada Regidors Regidors Mandat 2019-2023 Rafa Navarro Álvarez
(JxCAT-PDeCAT) 2019-2023
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Rafa Navarro Álvarez
(JxCAT-PDeCAT) 2019-2023

+ INFORMACIÓ

Professió:Periodista

Correu-e:navarroar@premiademar.cat

Biografia

Va néixer a Premià de Mar el 21 de febrer de 1972. El seu itinerari escolar passa per Assís, La Salle i Institut Serra de Marina. Llicenciat en Ciències de la Comunicació (UAB). Màster en Administració d'Empreses (UB). Màster en Comunicació Multimèdia (EUPMt). Màster en Govern Local (UB).

Va començar al món de la comunicació a Ràdio Premià de Mar el 1986 i ha treballat a Canal+, Televisió de Catalunya, Mediapro, beIN Sports i en diferents mitjans locals i comarcals, entre d'altres. Va ser, en diferents èpoques, responsable d'esports, d'informatius i director de Ràdio Premià de Mar. Actualment és assessor freelance en matèria de màrketing i comunicació i professor universitari.

Dissenyador/maquetador de la revista municipal "Vila Primilia" per encàrrec de l'Ajuntament (2001) Co-autor, amb J.M. Navarro, del llibre "Can Sanpere, el final de la indústria tèxtil a Premià de Mar" (2003). Finalista dels premis Gaudí com a guionista del documental "Enxaneta" (2012). Autor de la campanya "Recicla i guanyaràs", guanyadora del segon premi mundial de Comunicació de la ISWA, Associació Internacional de Residus Sòlids (2018).

Exjugador de futbol de La Salle, Club Esportiu Premià, Premianenc i Sant Miquel. Soci del Club Natació Premià i del Club Esportiu Premià. Triatleta federat i corredor de llarga distància quan el temps li ho permet.

Ha estat regidor (JxCAT-PDeCAT) des de gener de 2018.

Des del 19 de desembre de 2020 és l'alcalde de Premià de Mar.

Declaracions:

béns i activitats

Retribució:

Retribucions i dedicació

 
 
 
 
^