Associacionisme

Participació i associacionsL'ajuntament promou la xarxa associativa de la ciutat i les activitats comunitàries mitjançant diferents programes de suport.

El Registre Municipal d'Entitats és l'instrument que permet conèixer la realitat associativa del municipi i l'observatori idoni per articular els programes de suport municipal dirigits al seu enfortiment i consolidació.

Des de l'Ajuntament es dóna suport a les entitats de la ciutat inscrites en el Registre Municipal d'Entitats amb l'objectiu de desenvolupar, enfortir i consolidar l'associacionisme a la ciutat.

Aquest suport es materialitza en:

  • Recursos econòmics per a la realització de les activitats que les entitats organitzen i que són obertes a la ciutadania,
  • Recursos materials i logístics a les entitats (material per les activitats, equipaments...),
  • El Portal d'entitats (un servei de pàgines web gratuït).

Així mateix, si una entitat necessita realitzar qualsevol consulta pot adreçar-se al Servei de Participació, encarregat de portar a terme l'assessorament en matèria d'associacionisme.

.

Registre Municipal d'entitats (altes modificacions i baixes)

El Registre Municipal d'Entitats és el cens municipal de les entitats i associacions de Premià de Mar. La inscripció al registre us permetrà accedir a diferents ajuts i serveis de l'Ajuntament com optar a subvencions, sol·licitar l´ús d'instal·lacions municipals, formar part del Portal d'Entitats amb una web pròpia i rebre informació de tot allò que sigui del vostre interès.

.

Portal municipal d'entitats

El Portal d'entitats de Premià de Mar és un espai de les entitats, associacions i col·lectius del municipi. És una eina que pretén donar a conèixer l'abast del teixit associatiu de Premià.

En aquest espai hi podeu trobar totes les entitats i els seus contactes, les seves notícies, i l'agenda d'activitats, així com els serveis que ofereixen i els seus objectius.

També trobareu un apartat de serveis que ofereix la xarxa associativa i una altra de recursos per les entitats per tal d'estrènyer lligams entre aquestes i l'ajuntament.

Si com a entitat esteu interessats en formar part del Portal, adreceu-vos a nosaltres a través de l'apartat Contactar, i us informarem de les passes a seguir.

 
 
 
 
^