El MEP, present al Museu Virtual de la Moda de Catalunya
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
28 MARš 2018

Un total de 15 peces del Museu de l'Estampació de Premià de Mar (MEP), tres de les quals es poden veure a l'exposició permanent, apareixen al web del Museu Virtual de la Moda de Catalunya (MVMC) que es va presentar públicament el 19 de març passat. Es tracta d'un vestit de tombant del segle XIX, indumentària del modista d'alta costura Manuel Pertegaz (donació d'Eulàlia Dalí, familiar de l'artista), tres jaquetes de seda de l'artista Kima Guitart (premi nacional d'artesania), una brusa estampada pel teòric de teixits Francesc Pérez-Dolz, vestits i conjunts de l'empresa catalana Ponsa i d'altres representatives de la història de la moda.

El MVMC reuneix i mostra plenament documentades 642 peces de vestir històriques de les col·leccions públiques catalanes en una plataforma virtual, per tal d'aconseguir el relat de la història catalana del vestit, des del segle XV al segle XXI.

En l'exposició permanent del Museu de l'Estampació es poden veure tres de les peces que apareixen al web del Museu Virtual de la Moda de Catalunya.

Pertegaz Dalí
Una de les tres de les peces que apareixen al web del Museu Virtual de la Moda de Catalunya
Eulàlia Bas Dali
Més informació...
^