El Museu de l'Estampaciˇ enceta la campanya “Explica'ns la teva hist˛ria a la fÓbrica”
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 MAIG 2018

La campanya vol recollir testimonis dels treballadors de les antigues fàbriques de Premià de Mar

El Museu de l'Estampació posa en marxa un projecte de recerca sobre el passat industrial de la vila amb l'objectiu de promoure la participació ciutadana en la recerca el passat industrial i, alhora, fomentar l'arrelament al territori i la identificació amb el Museu de l'Estampació. Per fer-ho possible, es vol comptar amb la participació dels que van ser treballadors de les antigues fàbriques o dels seus descendents, perquè expliquin els seus records i anècdotes sobre la vida en aquells espais, unes aportacions que es recolliran tant per mitjans audiovisuals, enregistrant els protagonistes, com a partir d'aquells documents, gràfics o escrits, que els treballadors o les seves famílies conservin de la seva etapa laboral a les fàbriques.

Els continguts obtinguts al llarg d'aquesta campanya passaran a formar part de l'exposició permanent del Museu de l'Estampació, actualment immersa en un procés de renovació.

Els interessats a participar en la campanya "Explica'ns la teva història a la fàbrica", podeu contactar amb el Museu de l'Estampació a través de recercamuseu@premiademar.cat o bé mitjançant el telèfon 93.752.91.97.

L'Antiga Fàbrica del Gas

La fàbrica de La Lió, o 'Can Puiggròs'. Autor: Agustí Centelles
La fàbrica de La Lió, o 'Can Puiggròs'. Autor: Agustí Centelles
^